Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Sinopsis Penuh Drama She Would Never Know (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Sinopsis Penuh Drama She Would Never Know (Kdrama 2021). Ini ada satu lagi drama yang aku nak kongsikan iaitu drama she would never know. Drama ini di arahkan oleh Lee Dong Yoon yang juga pengarah terkenal di Korea. Antara pelakon yang terlibat adalah Won Jin-A and Ro Woon.

Aku suka sangat bila ada drama ro woon ni. hehe hensem kan dia. hehe.


Sinopsis Penuh Drama She Would Never Know (Kdrama 2021)


Sinopsis Penuh Drama She Would Never Know (Kdrama 2021)

Drama ini mengisahkan tentang song-A yang bekerja sebagai promoter kosmetik. Dia ni sangat mudah dan sayang kepada kerja dia. Sebab tu dia buat kerja dia dengan bersungguh-sunggguh. Bagus tau dia dalam cerita ni. 

Dia ada target ! apa dia nak ada jenama atau brand dia sendiri.

Satu lagi, Si Hyun Seung. Dia ni macam kawan kepada Song-A lah. Hyun ni dah mula suka dekat Song A, tapi sayang sebab dia kena reject mentah-mentah.

Tapi dia tak putus asa.

Song A pula hanya anggap dia sebagai kawan kerja saja tak lebih daripada itu.

Dapat tak Hyun Seun menarik minat Song-A untuk jadi kekasih dia? Sama-sama kita saksikan.

Pelakon Hebat dalam drama ini ...

Antara pelakon lain yang terlibat adalah Lee Hyun-wook, Lee Joo-bin, Lee Gyu-Han, Wang Bit-Na and Ha Yoon-Kyung

Jangan lupa tengok sampai habis tau cerita nni !!

logoblog

Thanks for reading Sinopsis Penuh Drama She Would Never Know (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment