Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth. Drama time traveller 'sissyphus the myth' ini telah di tayangkan pada Febuari 2021. Antara pelakon drama yang terlibat adalah Cho Seung-Woo dan Park Shin-Hye. Drama Sains fiksyen ni pernah viral tau ditambah pula dengan Park Shin Hye yang berlakon. Sebab tu  ramai yang tengok kan.

Drama sisyphus ini mengisahkan tentang kehebatan seorang genius yang mampu bergerak merentasi masa. Tujuannya adalah untuk menyelamatkan orang.


Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth
Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth 

Drama ini mengisahkan tentang Tae-Sul seorang jurutera dan Seo Hae yang merupakan penyelamatnya dari masa hadapan. Tae sul ni hensem sangat dan dia merupakan pengasas kepada syarikat quantum and time.

Kebijaksanaan dia ni sampai dia mampu buat banyak projek inovatif yang hebat-hebat. Syarikatnya pula berusaha untuk menjadikan mereka bertaraf dunia.

Setelah kematian kakaknya 10 tahun yang lalu, dia mula merosot. Saham syarikat juga terken tempias dia.

Seo Hae pula merupakan seorang pahlawan hebat. walaupun dia perempuan tapi dia mampu jatuhkan lelaki terbesar ketika itu tanpa senjata.

Kehebatan dia juga dibuktikan dia sebagai penembak tepat dan mampu membuat bom sendiri. Dia sanggup bersusah payah untuk menyelamatkan tae sul di masa hadapan.

Dapatkah dia menyelamatkan Tae sul? jom kita saksikan.

Pelakon Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth 

Antara pelakon yang terlibat adalah Cho Seung-Woo, Park Shin-Hye, Kim Byung-Chul, Lee Jae-Won, Lee So-Yoon, Lee Joo-Won, Tae In-Ho dan Jeon Kuk-Hwan.

Apalah kesudahan cerita ni kan. tak sabar nak tengok sampai habis. hehe.


logoblog

Thanks for reading Sinopsis Drama Sisyphus: The Myth

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment