Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Saturday, 15 May 2021

Senarai Pelakon Drama Taxi Driver (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Saturday, 15 May 2021

Senarai Pelakon Drama Taxi Driver (Kdrama 2021). Sebuah drama baru drama ' taxi driver' yang mula ditayangkan pada 9 april 2021. Antara pelakon yang terlibat adalah lee je hoon dan Esom sebagai peneraju utama. 

Drama ni mengisahkan seorang tentera yang merubah pekerjaannya kepada pemandu teksi atas kejadian hitam yang melanda keluarganya.

Senarai Pelakon Drama Taxi Driver (Kdrama 2021)




Sinopsis Drama Taxi Driver (Kdrama 2021)

Kisah pasal do-ki ni, dia bukan calang-calang orang tau. Doki ni merupakan lulusan akademi tentera laut dan dia juga pegawai unit khas mengawal pencerobohan dasar laut.

Sebalik jawatan tu, Ibu dia dibunuh oleh pembunuh bersiri. Disebabkan itu dia merubah hidupnya menjadi pemandu teksi mewah.

Tetapi syarikah Rainbow taxi company ni lain sikit. mereka menawarkan khidmat balas dendam kepada penumpang yang mahukannya. 

Oleh sebab itu, Do ki an rakan dia berusaha sebaik mungkin buat kerja tersebut. 

Senarai Pelakon Drama Taxi Driver (Kdrama 2021)

Antara pelakon yang terlibat adalah Lee Je-Hoon, Esom, Kim Eui-SungPyo Ye-JinJang Hyuk-JinBae Yoo-RamLee Young-Ae.

Pastikan anda tengok drama ni sampai habis tau.

Tak best kalau tengok sekerat jer.


logoblog

Thanks for reading Senarai Pelakon Drama Taxi Driver (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment