Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Lee Seo Jin bawa watak Wartawan Hebat dalam TIMES (kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Lee Seo Jin bawa watak Wartawan Hebat dalam TIMES (kdrama 2021). Siapa tak kenal dengan Seo Jin ni kan. Setiap drama dia mesti menarik dan best. Terbaru dia muncul dalam drama TIMES. antara pelakon lain yang turut sama terlibat adlaah Joo Young.

Drama ini ditayangkan pada Febuari 2021 dan mempunyai 12 episod sahaja. Drama Times ni mengisahkan tentang kehidupan wartawan yang mencari berita yang sahih dan benar.


Lee Seo Jin bawa watak Wartawan Hebat dalam TIMES (kdrama 2021)




Lee Seo Jin bawa watak Wartawan Hebat dalam TIMES (kdrama 2021)

Jin Woo mula bekerja sebagai wartawan pada tahun 2015. Dari situ semangat dan azam dia hanya untuk mendapatkan kebenaran atas situasi yang berlaku. Hampur 5 tahun bekerja, tahun 2020 menyaksikan Jung In pula menjadi wartawan.

Dia sangat komited dengan kerjanya. Disebabkan kedua-dua mereka bekerja di lapangan yang sama,jadi mereka sering berhubung melalui telefon.

Misi mereka sekarang adalah untuk menyelamatkan Presiden korea daripada mati. Sebenarnya presiden korea ketika itu adalah bapa kepada Jung In.

Semakin lama bekerja, mereka sedar tugas menyelamatkan presiden bukanlah tugas yang mudah dan kini mereka terdedah kepada bahaya. 

Mampukah mereka merubah keadaan? sama-sama kita saksikan ya.


Pelakon drama  TIMES (kdrama 2021)

Antara pelakon yang terlibat adalah Lee Seo-JinLee Joo-YoungKim Young-ChulMoon Jeong-HeeMoon Ji-InLim Soo-Hyeon.

Mesti menarik jalan cerita dia. tak sabarlak nak marathon tengok. hehe.


logoblog

Thanks for reading Lee Seo Jin bawa watak Wartawan Hebat dalam TIMES (kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment