Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Kisah disebalik Drama Luca: The Beginning (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Kisah disebalik Drama Luca: The Beginning (Kdrama 2021). Drama baru iaitu drama 'LUCA' ini mula ditayangkan pada 1 Febuary 2021 dan mempunyai 12 Episod. Antara pelakon yang terlibat adalah Kim Rae-Won dan Lee Da-Hee. Mesti best cerita ni sebab aku suka tengok lee da hee berlakon, nampak macam real ja kan. hehe.  


Kisah disebalik Drama Luca: The Beginning (Kdrama 2021)


Kisah disebalik Drama Luca: The Beginning (Kdrama 2021)

Ji-O (Kim Rae-Won) mempunyai kekuatan dan rahsia yang istimewa, tetapi dia tidak tahu siapa dia sebenarnya. Dia dikejar oleh tokoh-tokoh misterius, sementara dia berusaha mencari jawaban atas banyak pertanyaan yang mengelilinginya.


Gu-Reum (Lee Da-Hee) adalah seorang detektif. Apabila dia memutuskan tindakan, dia tidak akan berubah apa pun. Ibu bapanya hilang ketika dia masih kecil. Gu-Reum mengejar kebenaran di sebalik kehilangan ibu bapanya. Dia bertemu Ji-O dan hidupnya berubah.

Senarai Pelakon LUCA

Kim Rae-Won, Lee Da-Hee, Kim Sung-Oh, Jung Da-Eun dan Park Hyuk-Kwon



logoblog

Thanks for reading Kisah disebalik Drama Luca: The Beginning (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment