Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Drama Vincenzo Lakonan Song Jong Ki (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Drama Vincenzo Lakonan Song Jong Ki (Kdrama 2021). Aduh ada drama baru dari Song Jong Ki lah. Drama ni dikatakan dah viral satu dunia. betul ke? Drama 'Vincenzo' ini turut dibintangi oleh Jeon Yeo-been. Drama yang mengisahkan tentang peguam mafia dari itali telah masuk ke Korea kerana ada kisah pengkhianatan yang berlaku.

Jong Ki membawa watak sebagai Park Joo Hyung yang terlibat dalam kumpulan mafia.

Drama Vincenzo Lakonan Song Jong Ki (Kdrama 2021)


Drama Vincenzo Lakonan Song Jong Ki (Kdrama 2021)


Dari usia 8 tahun lagim Joo Hyung telah di pilih oleh sebuah keluarga untuk di jadikan anak angkat. Setelah itu, dia di adopsi oleh ketua keluarga mafia.

Nama Joo Hyung di tukar kepada Vincenzo dan dia ditugaskan sebagai peguam untuk kumpulan tersebut.


Setelah Fabio meninggal, Paolo, anak kandung Fabio menjadi pemimpin baru Keluarga Cassano. Matlamat utama dia adalah untuk bunuh Vincenzo. Vincenzo melarikan diri ke Seoul. 

Dia kini mahu  mendapatkan 1.5 tan emas dari seorang hartawan China yang baru-baru ini mati secara rahsia. Hartawan itu telah dibantu oleh Vincenzo sebelum ini.


Walau bagaimanapun, sebuah syarikat harta tanah di bawah Babel Group secara tidak sah mengambil alih bangunan tersebut dan Vincenzo perlu dapatkan kembali bangunan tersebut untuk menjamin kekayaan mereka.

Nak tahu apa kesudahan mereka? jangan lupa tengok setiap episod cerita ni ya !

Pelakon Drama Vincenzo ...

Antara pelakon yang terlibat adalah Song Joong-ki, Jeon Yeo-been, Ok Taec-yeon, Kim Yeo-jin, Kwak Dong-yeon, Jo Han-chul.

Jom tengok drama ni !!logoblog

Thanks for reading Drama Vincenzo Lakonan Song Jong Ki (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment