Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Saturday, 15 May 2021

Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Saturday, 15 May 2021

Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021). Sebuah drama yang sedang ditayangkan iaitu drama 'sell your haunted house' atau Great Real Estate. Drama ini dilakonkan oleh pelakon hebat iaitu Jang Na ra dan juga Yong Hwa. Mesti best kan cerita ni.

Drama ni mengisahkan tentang seorang bomoh yang membuang hantu dari rumah-rumah yang ada di korea.

Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021)


Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021)

Kalau korang nak beli rumah, mesti cari agen hartanah kan. Samalah dengan Ji Ah ni tapi dia ni owner kepada syarikat Daebak Real Estate yang merupakan agen hartanah. 

Pada masa yang sama dia juga seorang bomoh dan pengusir setan. Dia akan menyucikan bangunan yang ada hantu dan juga mengusir roh orang yang dah mati.

Yang terjadi pada Ji ah sekarang ni adalah di sebabkan warisan dari emaknya.


In Beom pulak adalah seorang con artis atau penipu. Dia ni jahat sebab dia guna hantu untuk mendapatkan duit yang banyak.

Mereka berdua bekerja sama untuk menyelesaikan misteri kematian ibu mereka 20 tahun yang lalu. Dapatkah mereka menyelesaikan masalah tersebut?

Jom sama-sama kita saksikan.


Pelakon Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021)

Antara pelakon yang terlibat adalah Kang Hong-seok, Ahn Gil-kang, Kang Mal-geum, Heo Dong-won dan Baek Eun-hye

Tak sabar nak tengok kesudahan cerita ni tau. Rugi kalau terlepas pandang ni. hehe.

tengok tau.


logoblog

Thanks for reading Drama Sell Your Haunted House (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment