Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Saturday, 15 May 2021

Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021)

  Ubai Ismail       Saturday, 15 May 2021

 Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021). Drama baru Dear M ini dilakonkan oleh Park Hye-Soo dan Roh Jeong-Eui sebagai peneraju utama tau. Drama ini masih belum ditayangkan lagi. Jadi korang kena tunggu dia keluarlah dulu baru tau jalan cerita dia kan.

Drama ni menceritakan kisah misteri dalam kalangan pelajar universiti yang mencari siapa identiti M yang membongkar rahsia di dalam forum pelajar tersebut.

Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021)


Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021)

Drama ini mengisahkan tentang M. Banyak perkara berubah sejak pengakuan tanpa nama yang dikeluarkan di forum pelajar universiti Seoyeon.

Joo-A adalah pelajar tahun 2 di Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Universiti Seoyeon. Dia mempunyai hati yang hangat dan keperibadian yang cerah. Dia tidak berminat untuk mengejar impian atau menjalin hubungan romantis. Dia tidak pernah mempunyai teman lelaki sebelum ini.


Min-Ho adalah pelajar tahun 2 di Jabatan Sains Komputer di Universiti Seoyeon. Dia mempunyai bakat untuk mengembangkan aplikasi dengan idea inovatif. Dia telah berkawan dengan Ma Joo-A selama 12 tahun.


Ji-Min adalah pelajar di Jabatan Ekonomi di Universiti Seoyeon. Dia juga merupakan ahli pasukan sorakan sekolah.


Park Ha-Neul adalah pelajar di Jabatan Pentadbiran Perniagaan di Universiti Seoyeon dan dia adalah duta kehormat untuk universiti tersebut.

pelakon Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021)

Antara pelakon yang terlibat dalam drama ni adalah Park Hye-Soo, Roh Jeong-Eui,  Woo Da-Vi, Jaehyun  dan Bae Hyun-Sung.

Semua pelakon hebat ni. Rugilah kalau tak tengok sampai habis kan cerita ni.

logoblog

Thanks for reading Drama Dear.M lakonan Park Hye-su (Kdrama 2021)

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment