Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Saturday, 15 May 2021

Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk

  Ubai Ismail       Saturday, 15 May 2021

Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk. Drama detektif misteri bertajuk drama dark hole ni mula ditayangkan pada bulan april 2021. Memang best tau jalan cerita ni. Antara pelakon utama dalam drama ni adalah kim ok vin dan lee joon hyuk.

Dalam mencari jalan penyelesaian untuk misteri yang berlaku, diorang mula kenal hati budi masing-masing. Memang menarik jalan cerita dia tau!


Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk


Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk

Drama ni mengisahkan tentang hwa sun yang merupakan detektif dalam unit penyiasatan Polis Seoul. Satu hari dia menerima panggilan telefon dari orang yang membunuh suaminya.

Dia memaksa untuk melakukan perjalanan ke Bandar Muji. Di sana, dia pelik apabila melihat beberapa orang yang berubah menjadi monster berpunca dari terhidu asap hitam.

Jadi Hwa sun cuba menolong mereka.

Tae Han pula penduduk di kawasan tu. Dia juga merupakan bekas detektif dan kini dia bekerja sebagai pemandu kapal 

Dia bantu hwa sun untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh penduduk kampungnya.

Dapatkah mereka menangkap raksasa tu dan mengenal pasti punca dia.

Samaa-sama kita saksikan.

Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk

Antara pelakon yang terlibat adalah Kim Ok-Vin, Lee Joon-Hyuk, Lim Won-Hee, Zo Zee-An, Kim Byeong-Ki, Oh Yu-Jin dan Park Keun-Rok.

Dapatkah Hwa Sun menyelesaikan masalah ni ya. tak sabar nak tengok !

logoblog

Thanks for reading Drama Dark Hole Drama Lakonan Lee Joon-Hyuk

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment