Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Thursday, 13 May 2021

Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo

  Ubai Ismail       Thursday, 13 May 2021

Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo. Drama yang bertajuk'beyond evil' ini telah ditayangkan pada bulan febuari 2021 yang lalu. Antara pelakon utama dalam cerita ini adalah Yeo Jin Goo dan Shin Ha Kyun. Dua-dua pelakon hebat korea ni bergabung mesti jalan cerita dia best.

Drama beyond evil ini mengisahkan kehidupan detektif yang berbeza tetapi ditugaskan di tempat yang sama. Seorang detektif dari perkampungan dan seorang lagi dari bandar dan mempunyai rekod yang baik.


Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo


Sinopsis Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo

Drama ini mengisahkan tentang Dong Sik yang pernah menjadi detektif yang hebat. Dia kini bertugas di Balai Polis Manyang di sebuah perkampungan kecil. Tugasnya setiap hari sama dan menyebabkan dia berasa bosan.

Nak di jadikan cerita, Joo Won telah dipindahkan ke balai polis dimana tempat Dong Sik bertugas dan yang menjadi ketua kepada Dong Sik.

Joo Won ni penuh dengan rahsia dan dia juga seorang detektif yang otai lah katakan. Memang latar belakang yang sangat menarik.

Gandingan mereka berdua digunakan untuk mencari dalang kes pembunuhan bersiri yang telah berlaku sejak 20 tahun lalu. Mampukah mereka melaksanakan tuas yang diberikan?

Jom kita saksikan.

Pelakon Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo

Antara pelakon yang terlibat adalah Shin Ha-Kyun, Yeo Jin-Goo, Choi Sung-Eun, Choi Dae-Hoon,Kim Shin-Rok, Seo Jeong-Sik dan Cheon Ho-Jin.

Pastikan anda menonton kesemua episod dari drama ni ya. Rugi kalau tak tengok. hehe


logoblog

Thanks for reading Drama Beyond Evil Lakonan Yeo Jin Goo

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment