Drama Korea Mr.Queen Mendapat Rating Tertinggi , Jom Baca Sinopsis Drama Ini

 DRAMA KOREA MR.QUEEN. Drama Mr.Queen merupakan drama yang bersiaran pada hujung tahun 2020 dan ditayangkan di TvN.

Drama ini bergenre romantic comedy , historical ,fantasy dan juga body swab , drama ini berunsurkan comedy so korang yang tengok pastiny tak kering gusi.






Ini merupakan drama yang diterajui oleh Shin Hye Sun dan Kim Jung Jyun , ini juga merupakan gandingan pertama kali bagi mereka berdua.

Jom kita baca serba sedikit tentang drama ini dan juga baca sampai habis sinopsis drama ini.

Info & Sinopsis Drama Mr Queen~


DRAMA : MR.QUEEN

TULISAN KOREA : 철인왕후

TARIKH RELEASE : 12 December 2020- 14 Feb 2021

EPISOD : 20

HARI / MASA : Sabtu & Ahad  (9 malam)


SINOPSIS DRAMA MR .QUEEN

Pada era kini , Jang Bong-Hwan bekerja sebagai tukang masak di Blue House Presiden. Dia seorang yang free spirit, namun secara tiba-tiba entah bagaimana dia berada dalam tubuh Ratu Kim So-Yong (Shin Hye-Sun) yang berada pada zaman Joseon.

Raja Cheoljong (Kim Jung-Hyun) menyimpan satu rahsia. Dia kelihatan seperti seorang tokoh, yang lemah lembut dan ramah. Sebenarnya, dia menyembunyikan perangai sebenarnya. Ratu Sunwon (Bae Jong-Ok) adalah isteri mendiang Raja Sunjo. Dia menggunakan kekuatan sebenarnya di negara ini dan, dengan demikian, menurunkan Raja Cheoljong hanya sebagai tokoh. Kim Jwa-Geun (Kim Tae-Woo) adalah adik Ratu Sunwon. Dia sangat bercita-cita tinggi.


REVIEW - Drama ni sangat santai dan banyak elemen komedi so Una sangat rekomen korang . Terutama korang yang nak release stress tempat kerja korang layan drama ni.

Korang yang nak layan drama ni boleh tengok dekat sini >>> MR. QUEEN

Sapa - sapa yang dah layan drama ni korang boleh lah share pandangan korang mengenai drama ni dekat bawah ye.

Selamat menonton korang.

Post a comment

0 Comments