Nuna Rose

Drama Melayu Terkini, Biodata Artis

Saturday, 30 January 2021

Drama Korea Mr.Queen Mendapat Rating Tertinggi , Jom Baca Sinopsis Drama Ini

  una       Saturday, 30 January 2021

 DRAMA KOREA MR.QUEEN. Drama Mr.Queen merupakan drama yang bersiaran pada hujung tahun 2020 dan ditayangkan di TvN.

Drama ini bergenre romantic comedy , historical ,fantasy dan juga body swab , drama ini berunsurkan comedy so korang yang tengok pastiny tak kering gusi.






Ini merupakan drama yang diterajui oleh Shin Hye Sun dan Kim Jung Jyun , ini juga merupakan gandingan pertama kali bagi mereka berdua.

Jom kita baca serba sedikit tentang drama ini dan juga baca sampai habis sinopsis drama ini.

Info & Sinopsis Drama Mr Queen~


DRAMA : MR.QUEEN

TULISAN KOREA : 철인왕후

TARIKH RELEASE : 12 December 2020- 14 Feb 2021

EPISOD : 20

HARI / MASA : Sabtu & Ahad  (9 malam)


SINOPSIS DRAMA MR .QUEEN

Pada era kini , Jang Bong-Hwan bekerja sebagai tukang masak di Blue House Presiden. Dia seorang yang free spirit, namun secara tiba-tiba entah bagaimana dia berada dalam tubuh Ratu Kim So-Yong (Shin Hye-Sun) yang berada pada zaman Joseon.

Raja Cheoljong (Kim Jung-Hyun) menyimpan satu rahsia. Dia kelihatan seperti seorang tokoh, yang lemah lembut dan ramah. Sebenarnya, dia menyembunyikan perangai sebenarnya. Ratu Sunwon (Bae Jong-Ok) adalah isteri mendiang Raja Sunjo. Dia menggunakan kekuatan sebenarnya di negara ini dan, dengan demikian, menurunkan Raja Cheoljong hanya sebagai tokoh. Kim Jwa-Geun (Kim Tae-Woo) adalah adik Ratu Sunwon. Dia sangat bercita-cita tinggi.


REVIEW - Drama ni sangat santai dan banyak elemen komedi so Una sangat rekomen korang . Terutama korang yang nak release stress tempat kerja korang layan drama ni.

Korang yang nak layan drama ni boleh tengok dekat sini >>> MR. QUEEN

Sapa - sapa yang dah layan drama ni korang boleh lah share pandangan korang mengenai drama ni dekat bawah ye.

Selamat menonton korang.

logoblog

Thanks for reading Drama Korea Mr.Queen Mendapat Rating Tertinggi , Jom Baca Sinopsis Drama Ini

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment